Macbook Air Battery Replacement.

Ditulis pada : July 26, 2021

Battery replacement macbook air

Problem: Macbook masuk air/battery problem.

Solution: Tukar battery baru.

Macbook problem? Tiba-tiba tak boleh nak hidupkan dan cas? Pernah tertumpah air atas laptop? Apa tindakan yang korang buat?

Hai. Harini kami nak share mengenai masalah yang dihadapi oleh salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook beliau bermasalah tak boleh nak hidup. Beliau mengatakan yang macbook beliau terkena air(tertumpah). Selepas sahaja jadi macam tu, terus tak boleh nak dihidupkan. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar battery yang baru untuk ia kembali normal. Sebelum tu kami troubleshoot terlebih dahulu untuk mengenali masalah kerosakan. Dan beliau bersetuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *