Whatsapp Transfer iPhone to Android.

Ditulis pada : November 15, 2023

Transfer data.

Biasa dengar dari android kepada iphone, jarang sekali iphone kepada android. Tiada masalah pon mana mana, yang penting setiap masalah/cabaran ada penyelesaian/cara sama seperti whatsapp transfer dri android to iphone atau iphone to android.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang datang ke kedai kami untuk bertanya kan masalah yang dihadapi. Beliau bertanya kepada kami untuk membuat service transfer whatsapp dari iphone to android. Beliau bagitahu kami sebelum ni pernah cuba sekali transfer tidak berjaya, dan beliau tidak cuba lagi kerana risau data hilang. Beliau meminta untuk kami bantu untuk transfer whatsapp tersebut.

Kami juga memberitahu kepada beliau mengenai transfer tersebut sebab kami pakai software yang berbayar dan juga process ini bergantung pada saiz whatsapp. Kebiasaannya paling lama 2jam githu. Janji dah buat back up chat.

Memang bergantung juga pada transfer yang kita buat. seperti yang ini dari iphone to android agak lambat sedikit. So far kami berjaya menyelesaikan masalah transfer tersebut. Beliau juga berpuas hati dengan service dan tawaran harga yang kami bagi.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments