Macbook Pro Upgrade SSD and Installation OS.

Ditulis pada : July 23, 2021

Upgrade SSD, installation OS.

Issue: Upgrade SSD (system slow)

Pernah tak korang alami bila macbook/laptop korang tiba-tiba lack dan jadi slow bila korang nak buat sesuatu kerja atau “searching”

Hai. Harini kami nak share mengenai masalah yang dihadapi oleh salah sorang customer kami. Beliau mengadu pada kami yang macbook beliau jadi lack/slow. Bila nak bukak macbook tu jadi perlahan. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada penyelesaian yang boleh dibuat.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk upgrade ssd beliau kerana yang beliau pakai sudah lama dan perlu ditukar. Beliau bersetuju. Kami membuat sekali installation OS.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments