Samsung Note 8 MotherBoard Replacement

Ditulis pada : March 24, 2021

Motherboard Replacement.

Problem: Water Damaged/motherboard rosak.

solution: Tukar motherboard yang baru.

Hai. Pernah tak phone korang terjatuh dalam air. Lepastu korang buat apa? Hahh mehh sini kami share sedikit masalah customer kami harini yang datang ke kedai kami. Beliau mengadu yang phone beliau jatuh dalam air. Beliau mengadu kepada kami yang beliau cuba untuk hidupkan dan cas semula tapi tidak hidup. Beliau meminta kami untuk periksa.

Apa yang kami lakukan dulu adalah membuat cleaning water damaged pada board. Setelah proses cleaning, kami dapati juga motherboard beliau terdapat sedikit kerosakan dan perlu dibaiki. Mengambil masa sedikit.

Water damaged

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments