Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : July 23, 2022

Whatsapp transfer.

Issue: Transfer data.

Whatsapp transfer? Pernah dengar tak transfer data dari android ke iphone atau iphone ke android. Kebiasaanya iphone ke iphone, android ke android.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone ada masalah. Pada mulanya button on off problem tak detect, bila di tekan tk function macam susah takboleh tekan. Pada masa yang sama bekiau meminta kami untuk buat whatsapp transfer dari android ke iphone. Sekali dengan issue button on off.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair button on off (on board) supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Beliau bersetuju untuk repair button tersebut. Pembuatan or proses untuk whatsapp transfer tidak mengambil masa yang lama untuk buat.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan terhadap custemor yang menghadapi issue button. Kami juga berjaya menyelesaikan membantu untuk transfer data whatsapp dari android ke iphone. Proses ini dilakukan tidak mengambil masa yang lama hanya 1- 1jam setengah. Beliau juga berpuas hati dengan service dan tawaran harga yang kami bagi.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments