iPhone 11 Pro Glass Repkacement.

Ditulis pada : July 22, 2022

Glass replacement.

Problem: Cant touch.

Solution: Replace new glass.

Screen takboleh nak touch? Kekadang boleh touch kekadang takboleh. Ia jadi seperti ghost touch. Tertekan sendiri.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau daatang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh dan screen tiba tiba takboleh nk touch. Kekadang okay boleh touch. Screen tiada crack masih elok dan tiada masalah lain hanya screen ada terangkat sebab jatuh. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar screen glass yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Kami check tiada masalah lain dan lcd masih ori lagi dan beliau bersetuju untuk tukar glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments