iPhone Xs Max Repair Board & Back Glass.

Ditulis pada : June 21, 2022

Repair board.

Problem: Auto restart.

Solution: Repair board.

Phone auto restart? Bila nak on sekejap after 5minit tiba-tiba mati. Battery masih okay lagi just auto restart.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone selalu auto restart. Bila tengah buat kerja buka phone tak sampai 10minit tiba-tiba mati dan hidup sendiri. Normaly battery masih okay. Baru on sekejap phone, terus mati dan hidup seperti biasa. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Kami try tukar battery pon sama juga dia jadi restart restart. Board issue. So beliau bersetuju untuk repair board dan juga back glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments