iPhone 5s Lcd Display Replacement.

Ditulis pada : June 22, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd bank.

Solution: Replace lcd.

Screen crack? Display blank and pada screen ada line colour atau black dot. Seperti tv rosak ada line colour hijau or blinking blinking.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen problem seperti lcd terangkat. Sebelum ni beliau ada kata yang battery pernah tukar sebab kembung dan effect pada lcd yang menyebabkan ia terangkat. So, beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain. Pada mulanya, dia hanya nak gam kan sahaja tetapi klau gam kami tidak amik risiko jikalau issue lain jadi.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Untuk mengelakkan risiko tu, beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments