iPhone 11 Pro Max Back & Front Glass Replacement.

Ditulis pada : June 7, 2022

Glass replacement.

Problem: Glass crack.

Solution: Replace glass.

Screen crack? Phone jatuh screen glass crack tambah pulak back glass screen crack juga. Crack tpi phone masih okay dan hidup lagi.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang glass screen and back glass crack sebab jatuh. Nasib baik masih boleh touch dan tiada sebarang line colour atau black dot. Hanya crack sahaja. Beliau meminta untuk check jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace glass sahaja sebab phone masih boleh touch dan tiada masalah lain dan lcd masih ori juga. Begitu juga dgn back glass tiada sebarang masalah dan tidak bengkok. Beliau bersetuju untuk replace glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments