Huawei Y5p Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 19, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack/blank.

Solution: Replace lcd baru.

Screen crack? Screen blank. Phone jatuh, bila perasan ia crack dan ada sesetengh issue sampai lcd tercabut.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen crack sebab jatuh. Bila perasan tengok balik,lcd hampir tercabut sebab hentakan jatuh yang kuat. Phone masih hidup masih boleh digunakan lagi cuma risau boleh jadi lagi rosak. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Kalau di biar lama lagi, lagi risau sbb bila kena air akan lagi rosak. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments