Macbook Air Format And Installation.

Ditulis pada : May 19, 2022

Format macbook.

Issue: Format macbook air.

Macbook problem? Os corrupt. Kekadang bila lepas update os terus ada issue macam slow or some apps/software tak support.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap macbook. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook beliau tiada sebarang masalah cuma hanya ingin format kosong seperti baru. Beliau ingin beri macbook pada adiknya. Beliau meminta untuk kami format kosong dan install microsoft office.

kami bersetuju untuk membantu beliau untuk formatkan macbook.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments