iPad Air 1 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : April 18, 2022

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar touchscreen baru.

Screen crack? Screen display lcd masih okay boleh touch dan tiada sebarang line colour atau black dot. Hanya screen permukaan crack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad. Screen crack. Jatuh tidak perasan. Bila perasan, screen crack dan lcd display masih okay lagi. Beliau meminta untuk kami periksa check jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar touchscreen sahaja. Lcd display masih boleh dipakai. Ia hanya crack pada screen luar. Kami cadangkan untuk replace touchscreen yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa. Beliau bersetuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments