Huawei MediaPad M6 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : April 14, 2022

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar touchscreen.

Screen crack? Touch masih okay lagi boleh touch n boleh digunakan lagi. Screen pada display okay tiada sebarang black dot mahupon line double colour.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang tablet beliau crack. Screen crack. Beliau masih boleh pakai lagi dan tiada sebarang black dot atau line colour. Ia hanya crack pada yang hujung dan bengkok sedikit. Tiada masalah. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggest untuk tukar touchscreen sahaja sebab model ni boleh tukar touchscreen. Hanya crack dan boleh touch lagi. Beliau bersetuju untuk tukar touchscreen.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments