Oppo F7 Lcd Display Replacement.

Ditulis pada : April 19, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack/tercabut.

Solution: Replace new lcd.

Screen crack? Jatuh tak perasan, bila perasan screen crack dan tercabut. Bila tercabut tu lagi banyak risiko, ribbon terkoyak atau lcd blank.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh screen crack and ada tercabut sedikit. Screen masih boleh pakai lagi cuma dia punya lcd tu nak tertanggal. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain yang teruk.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa normal. Lcd masih boleh pakai cuma bila dah tercabut tu effect sangat kuat boleh blank terus.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments