iPhone X Lcd Display Replacement.

Ditulis pada : April 20, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack/blank.

Solution: Replace lcd baru.

Screen crack? Blank? Jatuh tak perasan, bila perasan ada crack pada screen. Kekadang, takde crack tapi tiba-tiba lcd blank crack dalam terus blank.

Hi. Harini kami nak share kongsi mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh terus blank tiada sebarang crack dan bila on kan ada bunyi masuk tetapi tiada display muncul, blank. Bila cas pon ada bunyi masuk tpi takde display logo. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain. Jatuh n tiba tiba tkde display gelap.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Boleh buat kerja. Ini sebab lcd beliau blank, ada bunyi tapi takde display. Lcd issue. Beliau bersetuju untuk replace lcd.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments