Huawei Nova 3i Back Cover Replacement.

Ditulis pada : March 26, 2022

Back cover replacement.

Problem: Back cover crack.

Solution: Tukar back cover baru.

Back cover crack? Jatuh screen okay cuma back cover crack. Apa yang bahaya ada bila serpihan kaca boleh kena pada jari.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh tapi hanya back cover sahaja yang crack, screen semua okay lagi. Hanya crack pada back cover sahaja. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar back cover sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan selamat. Tiada masalah lain seperti lcd mahupon hardware lain. Beliau bersetuju untuk tukar back cover.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments