iPhone Xs Max Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 25, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack berdouble line colour.

Solution: Tukar lcd baru.

Phone jatuh? Screen crack teruk lepas jatuh tak perasan. Bila perasan on screen ada black dot berline line colour pada screen. Kadang-kadang hanya screen sahaja crack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kadai kami memberitahu yang screen crack jatuh dekat lantai. Bila perasan, pada screen crack dan ada line jalur colour pada display lcd. Sebahagian okay sebahagian double line berjalur. Beliau meminta untukkami priksa jikala ada masalah lain. Jatuh takde masuk air takpe.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Bila check tiada masalah bacaan power maintain hanya lcd sahaja. So beliau bersetuju untuk tukar lcd.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments