iPhone 11 Repair & Replace Board.

Ditulis pada : January 17, 2022

Repair & replace board.

Problem: Phone takboleh on.

Solution: Replace/repair board.

Phone tak hidup? Dah try tukar battery, try cas pon sama tak hidup. Bila check phone, battery takde masalah dan lcd pon okay. Boleh jadi board issue.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone bermasalah takboleh nak on. Beliau dah try juga check di kedai yang lain tetapi takbuat. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau boleh diselamatkan.

Setelah kami periksa, memang board issue. Kami memberitahu yang kami repair board dan jikalau tk lepas buat kami akan return. Dan beliau bersetuju untuk kami repair. Selang beberapa hari, phone beliau berjaya kami selesaikan.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments