OnePlus 3 Lcd Replacement.

Ditulis pada : January 19, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Jatuh tak sengaja. Bila jatuh tak perasan, bila perasan yang phone jatuh habis screen crack. Bila tengok je habis sebahagian boleh touch dan ada line colour.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan screen crack. Sebahagian screen keluar line colour dan takboleh touch. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada masalah yang lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa/normal. Pandangan kasar kami, apa yang kami nampak ia hanya lcd yang problem. So, beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments