Oppo F7 Front Camera Replacement.

Ditulis pada : January 8, 2022

Front camera replacement.

Problem: Front camera problem.

Solution: Tukar front camera baru.

Front camera problem? Camera tak detect. Bila on kan camera, camera gelap dan terus keluar mcm tu je. Kekadang bila buka camera terus gelap dan keluar notification “error” “can’t function”.

Hai. Harini kami nak share kongsi mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang camera depan beliau tak boleh pakai. Bila nak on call buka camera pon takde function, camera jadi gelap. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami dapati yang front camera rosak. Apa yang kami cadangkan adalah tukar front camera yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa. Dan beliau bersetuju untuk tukar camera.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *