iPhone 6s Lcd Replacement.

Ditulis pada : January 7, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen takbolehh touch.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Tak boleh touch. Ada juga issue, screen crack dan masih boleh touch tetapi pada screen ada line or double line. Kalau iphone, if lcd ori boleh tukar glass dan tiada sebarang line dan boleh touch lagi sama juga dgn android.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iphone beliau screen takboleh touch. Sekejap touch sekejap takboleh. Beliau meminta untuk kami check samaada ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadang kan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh dipakai seperti biasa. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments