Oppo F1s Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 21, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd crack? Phone jatuh tak perasan. Bila perasan tengok ia dah crack. Nak buat kerja pon susah dengan satu hal lagi screen dah keluar line. Buntu tiada pilihan.

Hai. Harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap telefon beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau lcd screen crack. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, kami suggest untuk tukar lcd terlebih dahulu sebab lcd beliau crack teruk. Beliau bersetuju. Setelah tukar lcd yang baru, kami periksa tiada masalah lain semuanya okay. Phone beliau dapat digunakan semula seperti biasa.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments