iPad Mini 1 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : August 21, 2021

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar touchscreen yang baru.

Screen ipad crack? Kekadang bila tekan lain tapi lain yang keluar. Bila nak buat kerja pon susah kekadang boleh touch kekadang lari. Buntu juga bila buat kerja tapi susah dengan screen rack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap ipad beliau. Beliau tak perasan tak sengaja membuat ipad beliau jatuh. Beliau memberitahu yang screen ipad beliau kekadang boleh touch tetapi ia lari lari. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami mendapati yang body ipad beliau bengkok dan kami suggest untuk tukar touchscreen yang baru untuk ia kembali seperti biasa/normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments