Huawei Honor Play Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 23, 2021

Lcd replacement honor play.

Problem: Lcd crack (ada line).

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Tak perasan jatuh dan bila tengok lcd/screen crack ada keluar line. Bila ada keluar line tu sakit mata bila tengok screen. Buntu takboleh nak buat kerja.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan lcd crack danada line keluar. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami sarankan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali seperti normal/biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments