iPad Pro 10.5 Glass Replacement.

Ditulis pada : August 24, 2021

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar glass baru.

Glass ipad crack? Nak buat kerja pon susah, terasa screen crack. Boleh lukakan jari bila dibiarkan lama-lama. Kekadang issue boleh jadi bila di touch tpi lain yang keluar. Ia macam lari lari.

Hai. Harini kami nak share mengenali salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau screen crack. Semuanya masih boleh dipakai, ada display cuma hanya screen crack susah untuk buat kerja dan boleh lukakan jari. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggestkan pada beliau untuk tukar glass yang baru untuk ia boleh digunakan seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments