iPhone 8 Plus Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 25, 2021

Lcd replacement iphone 8 plus.

Problem: Lcd crack (ada line).

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Tak perasan jatuh dan bila perasan ia crack dan keluar line pada screen. Crack satu hal, line pada screen pon satu hal susah nak buat kerja.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang screen phone beliau crack habis dan ada line line selepas jatuh. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, Kami suggest kan untuk tukar lcd beliau terlebih dahulu sebab kemungkinan juga boleh jadi lcd problem sebab ada keluar line. Beliau bersetuju untuk tukar lcd. Ia dapat digunakan seperti biasa.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments