iPad 6 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : August 16, 2021

Touchscreen replacement.

Problem: Touchscreen crack.

Solution: Tukar touchscreen baru.

Screen ipad crack? Touchscreen crack. Bila tekan lain kekadang keluar lain kekadang susah untuk touch. Bila dah screen crack jadi macam bahaya juga, jari jari boleh luka.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau crack. Kekadang boleh touch, kekadang ia lari. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, Kami suggest untuk tukar touchscreen beliau untuk ia jadi seperti biasa normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments