Macbook Air Fan Replacement.

Ditulis pada : August 12, 2021

Fan macbook replacement.

Problem: Fan macbook berbunyi/rosak.

Solution: Tukar fan macbook yang baru.

Bunyi bising bila bukak macbook/laptop? Macam fan yang problem. Bila buka sahaja terus ia berbunyi.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau memberitahu yang macbook beliau bermasalah bila buka sahaja macbook ia terus berbunyi. Pada mulanya beliau anggap yang fan macbook beliau yang problem tapi beliau tak pasti jikalau ada masalah lain. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggest terlebih dahulu untuk menukar fan macbook yang baru. Dan beliau bersetuju. Kami testing if okay memang fan macbook beliau yang rosak. Selepas sahaja tukar, macbook beliau kembali seperti biasa.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments