iPhone XR Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 9, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd problem(ada line)

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Jatuh and keluar line. Crack satu hal, keluar line satu hal. Buntu juga nak buat kerja pon susah.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan ada line keluar. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah or effect yang lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali normal seperti yang baru. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments