Oppo A54 Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 12, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd Crack.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Phone jatuh tak perasan, tengok tengok screen dah crack. Bila tengok, tak sedap mata memandang and lagi satu boleh membahayakan jari bila main phone.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen crack. Beliau tak sengaja dan perasan perasan phone beliau jatuh crack. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, Kami sarankan untuk tukar lcd yang baru untuk ia seperti baru dan baru boleh tengok if ada masalah dalaman yang lain. Dan beliau bersetuju. Setelah kami tukar, semuanya masih okay boleh digunakan.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments