Redmi Note 5 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 6, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd Blank.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Tiba tiba screen jadi gelap, blank gitu. Baru cas, tengok phone terus jadi screen gelap blank gitu.Try to hidupkan still no display.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau tiba-tiba blank screen jadi gelap. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd untuk tahu apa yang problem if ada masalah lain. Beliau bersetuju. Setelah kami periksa, tiada masalah lain. Lcd beliau yang problem.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments