Oppo F11 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : August 5, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack (tertekan sendiri)

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Tertekan sendiri bila tengah main phone. Buka yang ni, keluar yang lain. Bila tekan, auto tertekan ke lain. buntu bila tengah buat kerja ia macam menganggu.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang lcd phone beliau problem dan ada crack disebabkan beliau terketuk. Phone beliau beliau ditekan itu, tpi yang lain tertekan sekali. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd beliau sebab lcd beliau crack yang menyebabkan ia tertekan sendiri dan sebelum ni pernah terjadi so beliau bertindak tanpa sengaja beliau terketuk. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments