Huawei Nova 3i Back Cover Replacement.

Ditulis pada : July 27, 2021

Back cover replacement.

Problem: Back cover hilang.

Solution: Pasang yang baru.

Pernah tak terjadi bila repair phone sendiri?cabut/pasang mesti ada je tak kena. Kekadang tiba-tiba back cover boleh hilang. Terlupa letak mana.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang beliau nak tukar back cover yang baru sebab back cover phone beliau hilang disebabkan cuba untuk buka sendiri.

Selama ni beliau hanya memakai casing phone sahaja.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan phone tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments