Oppo A5s Lcd Replacement.

Ditulis pada : July 28, 2021

Lcd replacement oppo a5s.

Problem: Lcd rosak(crack & line)

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Jatuh. Lcd crack lepastu masalah pulak ada line pada lcd. if ada line dan crack, it’s lcd problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah pada phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan crack. Lepastu screen beliau ada line. Ini dah boleh jadi issue lcd problem. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, tiada masalah lain. Kami sarankan untuk menukar lcd phone beliau yang baru untuk ia kembali seperti normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments