Oppo A9 Lcd Replacement

Ditulis pada : July 13, 2021

Problem: Screen ada line cahaya

Solution: Tukar Lcd yang baharu.

Phone jatuh dan ada keluar line cahaya?

Hai. Mengenai harini kami nak share masalah yang dihadapi oleh salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen ada keluar line cahaya akibat jatuh. Beliau meminta kami periksa jika ada masalah lain.

Apabila kami periksa, kami cadangkan untuk menukar lcd yang baharu kerana phone beliau Lcd beliau sudah rosak dan tidak dapat digunakan lagi. Beliau bersetuju untuk menukar lcd yang baharu.

Customer Berpuas Hati

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments