iPhone XR Glass Replacement

Ditulis pada : July 15, 2021

Problem: Glass crack.

Solution: Tukar glass baru.

Glass crack? But still boleh touch. Hanya outer glass sahaja crack. Bila glass luar dah crack, ia seakan seperti tidak selesa memandang(pengacau). So jangan risau di Mrfix kami boleh bantu anda.

Hai. Mengenai harini, kami nak sharekan sedikit cerita mengenai salah sorang customer kami. Harini beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen lari(Bergerak sendiri).

Setelah kami periksa, kami sarankan untuk menukar glass sahaja memandangkan lcd beliau original. Dan beliau bersetuju dengan cadangan kami.

Customer Berpuas Hati

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments