Samsung A02s Lcd Replacement.

Ditulis pada : July 3, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd rosak (ada line).

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Ada display boleh touch tetapi lama kelamaan screen jadi berdouble dan kekadang keluar line.

Hai. Mengenai hari kami nak share masalah yang dihadapi oleh salah sorang customer kami harini. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau bermasalah. Beliau mengatakan ada yang tak kena pada screen phone beliau. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, Kami didapati lcd beliau yang problem disebabkan bila kelama lamaan lcd keluar line jadi kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments