Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : June 11, 2021

Whatsapp transfer data.

Hai guys. Sekarang ni ramai yang nak buat transfer data dari android to iphone. Segelintir orang suka buat sendiri tengok dari youtube. Ada yang lepas ada yang taklepas. Kekadang bila dah cuba banyak kali, ia lebih sukar untuk kita buat sekali lagi sebab code.

Buntu juga bila takdapat nak buat. Walaupun dah cari cara bagaimana nak buat tapi takdapat. Jangan risau, kami ada buat service transfer whatsapp dan kami boleh bantu anda. Boleh terus datang ke kedai kami.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami untuk membuat pemindahan whatsapp dari android to iphone. Beliau meminta kami untuk buatkan pemindahan data whatsapp beliau dan lagi memudahkan kami sebab beliau tak pernah cuba untuk buat sendiri.

Tanpa ragu-ragu, kami sudi untuk bantu beliau untuk membuat pemindahan whatsapp. Membuat whatsapp transfer ni ia bergantung juga berapa storage whatsapp yang kita pakai, berapa lama untuk kita siap.

Customer berpuas hati.

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments