iPhone 11 Pro Max Lcd & Body Replacement.

Ditulis pada : June 13, 2021

Lcd & body replacement.

Problem: Lcd & body crack.

Solution: Tukar lcd & body yang baru.

Lcd crack? Body crack?

Screen crack atau lcd crack? Kadang kadang bila lcd dh crack ada juga yang masih boleh di touch dan display masih ada. Ia hanya tukar glass sahaja. Ia bergantung juga pada phone yang dipakai.

Hai. Mengenai harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang phone beliau ni crack/retak akibat jatuh tetapi masih boleh touch dan display masih menyala. Body iphone beliau juga crack.

Setelah kami periksa dan membuat keputusan, kami sarankan untuk tukar set lcd & body yang baru. Dan beliau bersetuju.

Keadaan phone customer sebelum dibaiki
Customer Berpuas hati

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni. Kami menasihati supaya menggunakan lcd & body tersebut dengan baik agar dapat digunakan dengan jangka yang lama. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments