Huawei Nova 3 Lcd Replacement

Ditulis pada : June 13, 2021

Lcd Replacement

Problem: Lcd Crack

Solution: Tukar Lcd yang baru

Lcd crack? Screen tak boleh touch? Blank? Bila lcd crack, susah untuk tengok screen ada kala nya juga boleh mendatangkan luka pada diri kerana takut serpihan kaca boleh masuk dalam jari tanpa sedar/perasan.

Hai. Hari ini kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau ada masalah. Beliau meminta kami untuk periksa masalah pada phone tersebut.

Apabila kami periksa, Lcd beliaugelap dan didapati ada line pada screen phone tersebut. Lcd yang dipakai tidak boleh lagi digunakan semula kerana sudah rosak akibat jatuh, retak dan gelap. Kami mencadangkan perlu menukar lcd yang baru dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atauboleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments