Ipad 4 Wifi + Cellular Format & Touchscreen Replacement

Ditulis pada : June 14, 2021

Format & Touchscreen

Problem : Screen tidak boleh touch & Forgot the Passcode (Ipad is Disable)

Solution : Tukar Touchscreen & Format

Ipad is Disable berlaku apabila pengguna tidak dapat mengingati kod laluan mereka dan telah memasuki salah satu kod beberapa kali. 

Harini abang ni datang kedai kami mengadu yang iPad milik beliau telah disable akibat terlalu banyak kali memasukkan passcode yang salah. Beliau minta cara untuk atasi masalah tersebut. Kami memberi cadangan supaya Ipad beliau perlu format. Jika mahu iPad beliau kembali normal seperti biasa. Beliau setuju.

Screen Ipad beliau juga tidak boleh touch. Kami sarankan perlu menukar touchscreen yang baru supaya screen boleh kembali touch seperti biasa. Dan boleh meneruskan format seperti yang telah dicadangkan. Beliau Bersetuju.

Customer berpuas hati

Format & Touchscreen Replacement

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments