Xiaomi Redmi 7 Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 23, 2021

Lcd Replacement.

Problem: Screen crack jatuh.

Solution: Tukar lcd 1 set yang baru.

Screen crack atau lcd crack? Kekadang bila lcd dh crack ada juga yang masih boleh di touch dan display masih ada. Ia hanya tukar glass sahaja. Ia bergantung juga pada phone yang dipakai.

Hai. Mengenai harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang phone beliau ni jatuh dan crack/retak tetapi masih ada display dan boleh touch. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah pada yang lain.

Setelah kami periksa, yang lain masih okay lagi dan kami sarankan untuk tukar set lcd yang baru untuk ia seperti yang baru. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan lcd tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments