iPhone X Glass Replacement.

Ditulis pada : May 22, 2021

Glass replacement.

Problem: Glass crack.

Solution: Tukar glass baru.

Glass crack? But still boleh touch. Hanya outer glass sahaja crack. Bila glass luar dah crack, ia seakan seperti tidak selesa memandang(pengacau). So jangan risau di Mrfix kami boleh bantu anda.

Hai. Mengenai harini, kami nak sharekan sedikit cerita mengenai salah sorang customer kami. Harini beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau outer glass crack. Lcd beliau masih elok ada display dan juga boleh touch.

Setelah kami periksa, kami hanya tukar outer glass yang baru sahaja memandangkan semua masih elok lagi. Dan beliau bersetuju.

Replacement renew glass

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakan. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments