iPhone X Lcd Replacement.

Ditulis pada : April 29, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd blank (pecah dalam)

Solution: Tukar lcd yang baru.

Hai. Pernah tak bila phone korang jatuh, beberapa minit terus blank tak boleh nak hidupkan balik. Cuba banyak kali tetapi tiada perubahan juga dan bila cas juga tiada display keluar.

Mengenai harini, kami nak share salah sorang customer kami mengenai masalah beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau ni takboleh hidup, dah on kan pon still takboleh juga. Beliau ada kata yang beliau tak sengaja terjatuh phone dan terus jadi macam tu blank terus.

Beliau meminta kami untuk periksa sama ada jikalau ada masalah lain. Setelah diperiksa, kami mendapati yang phone beliau okay, bila kami check cas masuk dan masih ada power cuma lcd beliau tiada display.

Bila beliau ada kata yang phone beliau jatuh, kami cadangkan untuk menukar lcd yang baru untuk ia kembali normal. Dan beliau bersetuju.

Lcd replacement.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments