How to Auto Remove Calendar Virus iPhone.

Ditulis pada : April 29, 2021

Remove calendar virus iphone.

Issues: Calendar virus.

Hai. Korang tahu tak pasal “Virus Calendar Iphone” ni. Nak tahu tak sama ada ia ni bahaya atau tidak? Ia memang bahaya dan sebabnya membolehkan scammer atau pengodam tahu dan dapatkan maklumat peribada korang.

Satu ancaman keselamatan yang membahayakan korang dan maklumat korang juga.

Virus calendar iPhone.

Mesti ramai yang dah pernah kena calendar virus iphone. Anda jangan risau, kami kongsi dan bantu anda macam mana nak remove calendar virus tu. Solution senang sahaja.

Calendar accounts.

Step untuk remove calendar virus:

  • Pergi ke setting.
  • Kemudian pergi pada calendar.
  • Cari and click pada Account.
  • Click pada Subscribed calendar (yang ni remove ye.)
  • Done.

#Kalau ada 10 sub semua kena delete secara manual.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati.”

p/s: jika ada sebarang pertanyaan jangan segan jangan malu, boleh terus ke kedai kami atau secara dalam talian 01111931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments