iPhone 8Plus Repair Board,Body & Lcd.

Ditulis pada : April 28, 2021

Repair board, body & lcd replacement.

Problem: Lcd crack, body crack, board problem.

Solution: Repair board, tukar lcd, tukar body baru.

Hai. Harini kami nak share sedikit mengenai bila phone kita jatuh dan pecah. Mesti ada yang tak kena macam back cover(body) dengan screen pecah/retak. Bila dah retak tu memang tak selamat sebab kemungkinan kaca screen tu boleh masuk pada tangan kita.

Nak jadikan cerita, haritu customer ni ada datang untuk betulkan beliau punya phone lcd and body crack. Bila kami periksa board beliau, ada bermasalah. Beliau punya phone bila call orang tk dengar suara kita dan kita pon tak dengar suara dia dan juga button on off beliau takboleh tekan.

Beliau meminta kami untuk periksa dan jika boleh betulkan, beliau minta betulkan. Jadi kami cadangkan juga untuk betulkan semula untuk ia boleh digunakan seperti biasa.

Body & lcd crack.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments