Rog 2 Water Cleaning Damaged.

Ditulis pada : April 16, 2021

Water cleaning rog 2.

Problem: Phone masuk Air.

Solution: Cuci.

Hai. Pernah tak phone korang terjatuh dalam air. Lepastu korang buat apa? Hahh mehh sini kami share sedikit masalah customer kami harini yang datang ke kedai kami. Beliau memberitahu yang phone beliau jatuh dalam air kena air hujan. Beliau mengadu kepada kami yang beliau cuba untuk hidupkan dan cas semula tapi tidak hidup. Beliau meminta kami untuk periksa.

Setelah kami periksa, kami cuba cas masih ada power. Apa yang kami lakukan dulu adalah membuat cleaning water damaged pada board.

Rog 2 water damaged

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments