iPhone 8Plus Body & Lcd Replacement.

Ditulis pada : April 16, 2021

Body & Lcd replacement iphone 8plus.

Problem: Body, Lcd crack/pecah.

Solution: Tukar body and Lcd yang baru.

Hai. Harini kami nak share sedikit mengenai bila phone kita jatuh dan pecah. Mesti ada yang tak kena macam back cover(body) dengan screen pecah/retak. Bila dah retak tu memang tak selamat sebab kemungkinan kaca screen tu boleh masuk pada tangan kita.

Nak jadikan cerita, harini ada customer kami datang ke kedai kami mengadu pada kami yang phone beliau retak/pecah. Beliau tak sengaja tak perasan yang phone beliau jatuh. Beliau meminta kami untuk tukar yang baru dan periksa sama ada, ada kerosakan pada part lain atau tidak.

InsyaAllah kami boleh buat.

Back cover(body) crack/pecah.

Lcd crack/pecah.

InsyaAllah, Kami akan menyelesaikan masalah Customer ni .

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *