Repair Motherboard Iphone 7.

Ditulis pada : April 15, 2021

Repair motherboard Iphone 7.

Problem: Motherboard rosak.

Solution: Repair motherboard.

Hai. Pernah tak phone korang tiba-tiba tak boleh on tak hidup. First thing korang akan target mesti masalah pada battery. Hehhh kejap kejap, hemmm bila dipikirkan balik ada kala juga atas sebab permasalah lain.

Harini kami nak share mengenai salah satu customer kami.  Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang iphone beliau ni tak hidup-hidup. Blank gitu. Beliau cuba untuk cas tetapi tiada tindak balas perubahan. Beliau kata pada kami yang iphone beliau ni masalah pada battery.

Bila kami periksa balik, ia bukan masalah pada tetapi pada motherboard beliau rosak. Kami cadangkan pada beliau untuk repair board phone beliau tetapi taklama hanya mengambil masa 1 ke 2 hari sahaja. Dan beliau bersetuju.

Repair motherboard.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments