Charging Port Xiaomi Mi A1 Replacement.

Ditulis pada : April 17, 2021

Charging port replacement.

Problem: Charging port rosak.

Solution: Tukar charging port yang baru.

Hai. Pernah tak bila korang nak cas tetiba tak masuk. Kekadang sampaikan kena pegang baru masuk. Sekali tu juga, kekadang boleh terjadi bila kita nak cas tu tak masuk-masuk juga. Dah tukar cable baru still takde perubahan.

Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau takboleh cas. Beliau ada kata dah tukar cable yang baru pon still takboleh cas. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada boleh dibaiki atau tidak.

Setelah diperiksa, kami didapati yang charging port beliau rosak. Kesemua masih okay lagi hanya masalah pada charging port. Kami cadangkan untuk menukar charging port yang baru untuk kembali normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *